Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Άνθρακες ο θησαυρός, Γιώργο Κυριακίδη! Γιατί τέτοια προσπάθεια απόκρυψης της αλήθειας; Καλύτερα να κοιτάξεις να προστατεύσεις τους δημότες!

Στις 15 Φεβρουαρίου ο δημοτικός μας συνδυασμός ανέδειξε το θέμα του Κορινού και της «Ολυμπιάδας». Στις 26 Φεβρουαρίου ήμασταν από τους πρώτους στην Ελλάδα που ζητήσαμε μέτρα για τον κορωνοϊό. Από όλη τη δημοτική διοίκηση ο μόνος με ελεύθερο χρόνο για να απαντήσει στις ερωτήσεις και προτάσεις μας φαίνεται πως ήταν ο φίλος μου Γιώργος Κυριακίδης, αντιδήμαρχος καθαριότητας.

Έτσι ο Γιώργος αντί να ασχολείται με την καθαριότητα του Δήμου, αποφάσισε να προσπαθήσει να καλύψει τους φίλους του που "χρωστάνε απαντήσεις" για την Ολυμπιάδα και τον Κορινό! Με βάση το κείμενό του με το οποίο πάλι επιτίθεται (χωρίς επιχειρήματα) στον Θανάση Λιακόπουλο, ο Γιώργος Κυριακίδης δεν έχει πρόβλημα για όλα όσα (δεν) κάνει η δημοτική αρχή για την Ολυμπιάδα και τον Κορινό! Δεν τον ενοχλεί η απελπισία των οικοπεδούχων και των Κορινιωτών! Για αυτόν το μόνο πρόβλημα είναι ότι το θέμα που ο Θανάσης Λιακόπουλος ανέδειξε στις 15 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε με φυλλάδιο στον Κορινό και ο διανομέας άργησε να το μοιράσει!

Γιώργο, αν έχεις χρόνο, εμείς οι Κορινιώτες και οι οικοπεδούχοι περιμένουμε συγκεκριμένες απαντήσεις, όχι "τη μπάλα στην εξέδρα" και προσωπικές επιθέσεις.

Ειδικά τώρα που οι δημότες θα μείνουν μέσα στο σπίτι τους λόγω κορωνοϊού, περιμένουμε από τον αντιδήμαρχο Γιώργο Κυριακίδη να φροντίσει την τέλεια καθαριότητα της πόλης. Η δημοτική μας ομάδα θα στηρίξει τόσο τον Γιώργο, όσο και όλη τη δημοτική διοίκηση, προκειμένου να σταθούν στο ύψος τους και να προσφέρουν στους δημότες σε αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Ήμασταν οι πρώτοι που ζητήσαμε μέτρα για τον κορωνοϊό και θα στηρίξουμε τη δημοτική διοίκηση σε κάθε της σωστή απόφαση. Σήμερα, αύριο και μέχρι να λυθεί το πρόβλημα του κορωνοϊού, είναι η μοναδική και απόλυτη προτεραιότητά μας.

Όμως "μεθαύριο" με το καλό, χωρίς κορωνοϊό μπροστά μας, θα περιμένουμε απαντήσεις και λύσεις για τον Κορινό. Όχι βρισιές και άλλες «τακτικές». Απαντήσεις και λύσεις χρειάζονται οι δημότες μας.

Γιώργο, σας στηρίζουμε και απέναντι στην πανδημία είμαστε όλοι ενωμένοι σα μία γροθιά!
Άσε τους λαϊκισμούς!

Περιμένουμε έργο και είμαστε στη διάθεσή σας για να βοηθήσουμε όπου χρειαστείτε!

Παύλος Παυλίδης
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.