Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αυτές είναι οι δύο βεβαιώσεις που θα ισχύουν από αύριο το πρωί. Τυπώστε τες και συμπληρώστε τες να είστε έτοιμοι

Μερική απαγόρευση της κυκλοφορίας εξήγγειλε πριν λίγο ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ισχύς αλλά και οι όροι της απαγόρευσης μπορείτε να τις διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Κορωνοϊός: Απαγόρευση κυκλοφορίας -Ποιοι θα μετακινούνται, με ποια έγγραφα, για ποιο λόγο

Ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που επικοινώνησαν με την Kapa News ρωτώντας που και πως θα βρούνε τις εν λόγω βεβαιώσεις. Εμείς ψάξαμε, τις βρήκαμε και τις παραθέτουμε παρακάτω για να τις αποθηκεύσετε, να τις εκτυπώσετε ή για κάθε άλλη χρήση.

Έγγραφο Τύπου Α που αφορά τις μετακινήσεις εργαζομένωνΈγγραφο Τύπου Β που αφορά τις άλλες αιτίες μετακίνησης
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.