Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, είναι και πάλι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον Κορωναϊό [COVID-19], με μέτρα πρόληψης και προστασίας

Χωρίς πανικό και χωρίς καθόλου να επαναπαυτούμε, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την άσκηση της διοίκησης επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας, με στόχο την εξυπηρέτηση του κοινού με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο, σε μία ιδιαίτερη περίοδο κρίσης και έκτακτης ανάγκης στην οποία αυτή τη φορά έχουμε να διαχειριστούμε την μείωση και καταστολή της εξάπλωσης της πανδημίας του επικίνδυνου αυτού ιού.

Πρέπει όχι μόνο να διαχειριστούμε την έκρυθμη κατάσταση που δημιουργείται από την επικράτηση της πανδημίας σε υπηρεσιακό – διοικητικό επίπεδο, όσο και σε ανθρώπινο, το οποίο πολλές φορές είναι πολύ πιο δύσκολο και πάρα πολύ εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε παρεκτροπή συμπεριφορών, χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία. Για το λόγο αυτό είναι φρόνιμο για όλους μας, να τηρούμε μια στάση αναμονής και αυτοσυγκράτησης, λαμβάνοντας μέτρα αυτοπροστασίας, τα οποία συνάμα θα αποτελέσουν και μέτρα προστασίας των συνανθρώπων μας.

Όπως γίνεται σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε όσο το δυνατόν μπορεί ο καθένας μας, την έκθεσή του σε σημεία όπου συναθροίζονται πολλά άτομα είτε σε κλειστούς είτε σε ανοικτούς χώρους, να μειώσουμε τις μετακινήσεις μας στις απολύτως απαραίτητες και το σπουδαιότερο να υπακούμε και να τηρούμε με απόλυτη ψυχραιμία και σχολαστικότητα τις οδηγίες που δίνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους εξειδικευμένους φορείς υγείας.

Ως Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, είμαστε σε αγαστή συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους, το Σύλλογο των εργαζόμενων της ΠΕ Πιερίας αλλά και με όλους τους λοιπούς τοπικούς φορείς, για την διασφάλιση όλων των απαραίτητων μέτρων που πρέπει να ληφθούν για την εξάλειψη – κατά το δυνατόν – όλων των πιθανών εστιών μόλυνσης και εξάπλωσης του κορωνοϊού στην τοπική κοινωνία, με ιδιαίτερη έμφαση στα άτομα που ανήκουν στις ευαίσθητες ηλικιακά ομάδες (νέοι αλλά και ηλικιωμένοι) είτε είναι άτομα με ευαίσθητη υγεία.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας για την κατανόηση και την υπομονή που επιδεικνύουν για τις πιθανές καθυστερήσεις που υφίστανται κατά την εξυπηρέτησή τους καθώς και την αγαστή συνεργασία και συνδρομή του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Τοπικό Τμήμα της ΠΕ Πιερίας στην ενημέρωση των υπηρετούντων στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για τα μέσα και τα μέτρα αυτοπροστασίας τους από τον Κορωναϊό – COVID-19.

Οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας θα είναι ανοικτές για την προσέλευση του κοινού, της εξυπηρέτησης και διεκπεραίωσης υποθέσεών του, εφόσον αποτελούν έκτακτη ή επείγουσα ανάγκη, τρεις ημέρες την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και με ωράριο 09:00 – 14:00.

Ωστόσο, οι πολίτες στο ίδιο ωράριο (09:00 – 14:00) καθημερινά μπορούν να απευθύνεται ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ στις υπηρεσίες της ΠΕ Πιερίας, ως εξής:

  • Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας: 2351351260 & 2351351261 & 2351351262
  • Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας: 2351351284
  • Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης & Κτηνιατρικής: 2351351110
  • Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών: 2351353111 & 2351353100
  • Διεύθυνση Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος: 2351351150 & 2351351151
  • Υποδιεύθυνση Οικονομικού – Ανθρωπίνων Πόρων: 2351351240
  • Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων: 2351351192
  • Τμήμα Πολιτικής Προστασίας: 2351351200
  •  Γραφείο Υποδοχής Πολιτών: 2351351297
Επίσης παρακαλούμε τους πολίτες να χρησιμοποιούν τουλάχιστον αυτή την δύσκολη περίοδο και την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ επικοινωνία για την εξυπηρέτησή τους, με στοιχεία που μπορούν να βρούνε στον επίσημο ιστοχώρο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και στον υπερσύνδεσμο http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=280&at=2Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.