Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Με έλεγχο, delivery και περιορισμένο αριθμό καταναλωτών τα σούπερ μάρκετ

Επιπλέον μέτρα για την προστασία των πολιτών παίρνει η πολιτεία. Αυτή τη φορά, τα μέτρα επεκτείνονται και στα σούπερ μάρκετ, με σκοπό να αποφευχθεί ο συνωστισμός πολλών ανθρώπων.

«Από Δευτέρα θα υπάρχει έλεγχος εισόδου στα σούπερ μάρκετ», είπε ο υφυπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στο OPEN TV. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Υπουργείου το σύνολο των ανθρώπων που θα μπορεί να είναι την ίδια ώρα μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ, θα εξαρτάται από τα συνολικά τετραγωνικά του καταστήματος. Ενδεχομένως σε ένα κατάστημα 100 τμ θα απαγορεύεται να βρίσκονται μέσα σ’ αυτό, περισσότερα από 10 άτομα

«Από εκεί και πέρα, τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργούν και ως delivery, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός» είπε ο κ. Παπαθανάσης, σημειώνοντας πως τα ντελίβερι θα γίνονται ακόμη και Κυριακές για να εφοδιάζεται το καταναλωτικό κοινό. Ακόμη, το αρμόδιο υπουργείο μελετά και την επέκταση ωραρίου στα σούπερ μάρκετ, κάτι που μένει να φανεί αν θα εφαρμοστεί τις επόμενες ημέρες.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.