Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κορωνοϊός ‑ Ιταλία: Αγνόησαν την καραντίνα και έκαναν σeξ μέσα στο αυτοκίνητο

Στους δρόμους του Μιλάνο δεν κυκλοφορεί ψυχή ζώσα. Οι άνθρωποι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους σε καραντίνα μέχρι να περάσει ο εφιάλτης του κορωνοϊου. Και όμως σε έναν από αυτούς τους άδειους δρόμους οι αστυνομικοί που περιπολούσαν είδαν έκπληκτοι ένα σταματημένο αυτοκίνητο να… ανεβοκατεβαίνει.

Πλησίασαν και είδαν μέσα από τα θολωμένα τζάμια του ένα ζευγάρι να κάνει σeξ μέσα στο αμάξι σαν να μην υπάρχει αύριο.Αμέσως οι αστυνομικοί τους χτύπησαν την πόρτα και το ζευγάρι αφού ντύθηκε τους πήραν μέχρι το αστυνομικό τμήμα με κατηγορίες ότι αγνόησαν τα μέτρα καραντίνας για τον κορωνοϊο, όπως για παράδειγμα το μέτρο που απαγορεύει σε δυο άτομα να μπαίνουν στο ίδιο κάθισμα στο αυτοκίνητο, αλλά και νόμους περί δημοσίας αιδούς.

Το ζευγάρι αποτελούνταν από έναν 23χρονο Αιγύπτιο και μια 40χρονη Μαροκινή που ζουν μόνιμα στην Ιταλική πόλη.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.