Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα, με αυτό το χάσταγκ καλεί τους χρήστες των social media να ανεβάσουν στην κεντρική φωτογραφία τους, στα κοινωνικά δίκτυα, την εικόνα με την Ελληνική Σημαία.
«Θέλουμε να προστατεύσουμε τα σύνορα της Ελλάδας. Η Ελλάδα δεν μπορεί να το πράξει αυτό μόνη της. Η Ευρώπη θα πρέπει να σταθεί στην Ελλάδα. Παρακαλώ αναρτήστε ως κεντρική φωτογραφία κορδέλα στα ελληνικά χρώματα, για να δηλώσετε υποστήριξη στην Ελλάδα», αναφέρεται στούς λογαριασμούς των social media του ΕΛΚ.


#StandWithGreece
Πηγή
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!