HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ με τους Ισπανούς μαθητές του Erasmus που επισκέπτονται αύριο την Κατερίνη – Όλα είναι υπο έλεγχο!

Αναίτια ανησυχία προκλήθηκε λόγω ελλιπούς ενημέρωσης, σε γονείς μαθητών του 3ου Γυμνασίου Κατερίνης, λόγω διαρροής μιας πληροφορίας ότι Ισπανοί μαθητές έφθασαν στην Κατερίνη, μέσω του προγράμματος «Erasmus» που συνεχίζει να λειτουργεί από το Υπουργείο Παιδείας, και ότι αύριο θα επισκεφθούν το 3ο Γυμνάσιο & Λύκειο προκειμένου να συναντήσουν ντόπιους μαθητές.

Η παραπληροφόρηση και η παραφιλολογία που άρχισε να καλλιεργείται στους κύκλους των μαθητών και των γονιών τους ήταν αρκετή για να τους πανικοβάλει. Ωστόσο μόλις ενημερωθήκαμε για το θέμα επικοινωνήσαμε με τις αρμόδιες αρχές και με τον Δήμο Κατερίνης και ενημερωθήκαμε, έτσι ώστε να τερματίσουμε κάθε fake new που τυχόν κυκλοφορεί απόψε στην πόλη.

Η υπόθεση έχει ως εξής λοιπόν. Οι μαθητές είναι σε αριθμό κάτω των 10, και έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα για αύριο. Αναλυτικά, θα επισκεφθούν το πρωί το σχολείο (το 3ο Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης δηλαδή) αλλά δεν θα έρθουν σ’ επαφή με μαθητές. Θα συγκεντρωθούν σε μια αίθουσα του σχολείου όπου θα λάβουν κάποια ενημέρωση για την Πιερία, και κατόπιν θα οδηγηθούν με λεωφορείο σε κάποια τοπικά αξιοθέατα. Θα επισκεφθούν και το αρχαίο θέατρο του ΔΙΟΝ απ’ ότι μαθαίνουμε.

Επομένως δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ λόγος πανικού ή συνέχισης της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Όλα είναι προγραμματισμένα και υπο έλεγχο, μας διαβεβαίωσαν οι αρμόδιες αρχές.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια