Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ με τους Ισπανούς μαθητές του Erasmus που επισκέπτονται αύριο την Κατερίνη – Όλα είναι υπο έλεγχο!

Αναίτια ανησυχία προκλήθηκε λόγω ελλιπούς ενημέρωσης, σε γονείς μαθητών του 3ου Γυμνασίου Κατερίνης, λόγω διαρροής μιας πληροφορίας ότι Ισπανοί μαθητές έφθασαν στην Κατερίνη, μέσω του προγράμματος «Erasmus» που συνεχίζει να λειτουργεί από το Υπουργείο Παιδείας, και ότι αύριο θα επισκεφθούν το 3ο Γυμνάσιο & Λύκειο προκειμένου να συναντήσουν ντόπιους μαθητές.

Η παραπληροφόρηση και η παραφιλολογία που άρχισε να καλλιεργείται στους κύκλους των μαθητών και των γονιών τους ήταν αρκετή για να τους πανικοβάλει. Ωστόσο μόλις ενημερωθήκαμε για το θέμα επικοινωνήσαμε με τις αρμόδιες αρχές και με τον Δήμο Κατερίνης και ενημερωθήκαμε, έτσι ώστε να τερματίσουμε κάθε fake new που τυχόν κυκλοφορεί απόψε στην πόλη.

Η υπόθεση έχει ως εξής λοιπόν. Οι μαθητές είναι σε αριθμό κάτω των 10, και έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα για αύριο. Αναλυτικά, θα επισκεφθούν το πρωί το σχολείο (το 3ο Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης δηλαδή) αλλά δεν θα έρθουν σ’ επαφή με μαθητές. Θα συγκεντρωθούν σε μια αίθουσα του σχολείου όπου θα λάβουν κάποια ενημέρωση για την Πιερία, και κατόπιν θα οδηγηθούν με λεωφορείο σε κάποια τοπικά αξιοθέατα. Θα επισκεφθούν και το αρχαίο θέατρο του ΔΙΟΝ απ’ ότι μαθαίνουμε.

Επομένως δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ λόγος πανικού ή συνέχισης της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Όλα είναι προγραμματισμένα και υπο έλεγχο, μας διαβεβαίωσαν οι αρμόδιες αρχές.Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.