Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΟΥΕΦΑ: Πρόταση να γίνει το EURO το καλοκαίρι του 2021

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τηλεδιάσκεψη που είχε καλέσει η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το EURO 2020.
Στο πλαίσιο αυτής, η ΟΥΕΦΑ πρότεινε την αναβολή του για το καλοκαίρι του 2021, πρόταση η οποία αναμένεται να επικυρωθεί και από τις Ομοσπονδίες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν Ιταλοί δημοσιογράφοι, η ΟΥΕΦΑ έκανε αυτήν την πρόταση με το σκεπτικό να δοθεί προτεραιότητα στην ολοκλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και των εθνικών πρωταθλημάτων της τρέχουσας σεζόν.

Οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς της ΟΥΕΦΑ αναμένεται να γίνουν τις επόμενες ώρες μετά την ολοκλήρωση των τηλεσυσκέψεων.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.