Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Ράμα τρομοκράτησε τους πολίτες με fake news αλλά αποκαλύφθηκε! video

Προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τους πολίτες του και να τους πείσει να υπακούσουν στα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, ο Έντι Ράμα ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebbok ένα βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να κυνηγούν και να χτυπούν πολίτες.

Όπως έγραψε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, το βίντεο είχε καταγράψει περιστατικό που έγινε στην Ισπανία. Η ανάρτηση αυτή είχε σκοπό να τρομάξει όσους δεν υπακούν στα μέτρα πρόληψης για τον περιορισμό των κρουσμάτων του κορονοϊού δηλώνοντας ότι παρόμοια περιστατικά θα συμβούν και στην Αλβανία.

Μόνο που το βίντεο… δεν ήταν από την Ισπανία!

​Η ανάρτηση αυτή και ιδιαίτερα η αναφορά στην Ισπανία, προκάλεσε την αντίδραση του πρέσβη της Ισπανίας στην Αλβανία, Βιτσέντε Κανέλες, ο οποίος σχολίασε την ανάρτηση του Ράμα και έγραψε: «Αν και η ισπανική κυβέρνηση συμφωνεί πλήρως με τις συστάσεις του πρωθυπουργού για την ανάγκη σεβασμού των περιοριστικών μέτρων προς όφελος της υγείας όλων, λυπάμαι πολύ που έχουν δημοσιευθεί κάποιες εικόνες που δεν έχουν καμία σχέση με την Ισπανία».

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, ο Ράμα διόρθωσε την ανάρτηση του και αφαίρεσε την αναφορά στην Ισπανία. Λίγο αργότερα έκανε μια απολογητική ανάρτηση όπου έγραψε πως έπεσε θύμα παραπληροφόρησης από φίλο του που του έστειλε το βίντεο.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό πολιτών από την αστυνομία, ήταν από διαδήλωση στην Αλγερία.


Πηγή: himaraΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.