Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Όχι σε κατάσχεση περιουσίας αγρότη από τον Κολινδρό αποφάσισε σήμερα το Μονομελές Πρωτοδικείο Κατερίνης ( Ιρλανδικό fund είχε εξαγοράσει το δάνειο του σε χαμηλό τίμημα)

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Κατερίνης απέρριψε σήμερα το μεσημέρι (26 Μαρτίου) σε διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων την αίτηση της κατάσχεσης σε βάρος περιουσίας αγρότη από το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού  που κατέθεσε συστημική τράπεζα, μολονότι το δάνειο το είχε μεταβιβάσει τον Σεπτέμβριο του 2019 σε fund της Ιρλανδίας.

Από το δικηγορικό γραφείο Παπανικολάου που χειρίστηκε νομικά την υπόθεση, έγινε γνωστό ότι την τελευταία εβδομάδα και λίγο πριν ανασταλεί η λειτουργία των δικαστηρίων,  ξένα funds επιχείρησαν σχεδόν σε όλα τα επαρχιακά Πρωτοδικεία της χώρας να κατασχέσουν και να βγάλουν σε πλειστηριασμό ακίνητα,τα δάνεια τα οπoίων ήταν υποθηκευμένα σε τράπεζες οι οποίες είχαν μεταβιβάσει τα δικαιώματά τους σε ξένα funds με πολύ χαμηλό τίμημα.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.