Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

H Μαυρίδου ακολουθεί τον Τζιτζικώστα - Δίνει το 50% του μισθού της, τους 2 επόμενους μήνες, στο λογαριασμό αντιμετώπισης της πανδημίας

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου ακολουθεί το παράδειγμα Τζιτζικώστα στον αγώνα ενάντια στον κοροναϊό

Η ανάρτηση αναλυτικά:

Πλησιάζουν οι Άγιες Μέρες του Πάσχα και βρίσκουν την Πατρίδα μας σε μια μεγάλη δοκιμασία , που όλοι μας θα πρέπει να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε!!

Ετσι ακολουθώντας το φωτεινό παράδειγμα του Περιφερειαρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα και άλλων συναδέλφων μου στην ΠΚΜ καταθέτω για τους επόμενους 2 μήνες το 50% του μισθού μου στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοιού, για όλους αυτούς που με αλληλεγγύη και αυταπάρνηση σώζουν ζωές και μας κάνουν να νιώθουμε ασφαλείς!!


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.