Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

H "ΕΠΣ Μαλδίβων" παίζει μπάλα σε... ξερό γήπεδο! (βίντεο)

Ποδόσφαιρο παίζουν σε όλες τις χώρες του πλανήτη, 365 μέρες τον χρόνο. Αυτό δεν είναι είδηση.

Όταν, όμως, καταγράφεται αποκλειστικά, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, viral αγώνας ερασιτεχνικού πρωταθλήματος (της αντίστοιχης ΕΠΣ παρακαλώ -χωρίς να παίρνουμε και όρκο βέβαια-), από τις εξωτικές και παραδεισένιες  Μαλδίβες και μάλιστα σε ξερό γήπεδο, με γκολ, φάσεις, κίτρινες κάρτες, δοκάρια κι ευκαιρίες, με ακουστική την επίσημη γλώσσα του κράτους των Μαλδίβων (Ντιβέχι), το λες και success football story!


Mην περιμένετε να επισημάνουμε διαφορές και ομοιότητες με την Ελλάδα και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όπως σας έχουμε συνηθίσει... Aυτό θ' αφήσουμε να το κάνετε εσείς με την ησυχία σας, τώρα που υποχρεωτικά @Μenoume spiti...

Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Μetrosport.gr)


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.