HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η Kapa News στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας – Έκκληση για άμεση επέμβαση και βοήθεια στα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά στην Κοζάνη

Στην εκπομπή «Μαζί Σου» της Τατιάνας Στεφανίδου στον Σκάϊ, φιλοξενήθηκε εχθές ο δημοσιογράφος της Kapa News Πέτρος Σταθακόπουλος, προκειμένου να μιλήσει για το μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν 2 χωριά του Βοΐου Κοζάνης (Δαμασκηνιά και Δραγασιά), με τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, στα 2 αυτά χωριά υπάρχουν αρκετά κρούσματα, και μέχρι στιγμής ένας θάνατος ενός 90χρονου άνδρα, από την επικίνδυνη αυτή ασθένεια που ταλανίζει και την χώρα μας τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την συζήτηση και το ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο θέμα:


Μετά την εν λόγω εκπομπή, πρέπει να σημειωθεί ότι οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και κλιμάκιο του Δήμου μετέβη στα χωριά προκειμένου να προχωρήσει σε απολύμανση των σπιτιών.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι οι 2 περιοχές που αντιμετωπίζουν το μεγάλο πρόβλημα έχουν ήδη μπει σε καραντίνα και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ  βρίσκεται από εχθές στην Καστοριά για να επιληφθεί της κατάστασης.

Ο κ. Σταθακόπουλος, μετά την δημόσια έκκληση για βοήθεια που έκανε δημόσια στην εκπομπή της κ. Στεφανίδου για άμεση βοήθεια στην περιοχή και τους ανθρώπους της, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook τα εξής:

«Η περιοχή χρειάζεται άμεσα βοήθεια! Η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή εκεί! Πρέπει να σκύψει η πολιτεία ΤΩΡΑ στην συγκεκριμένη περιοχή και να επιληφθεί του προβλήματος!
Σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς οφείλουμε να ενωθούμε όλοι και να γίνουμε μια γροθιά, ώστε να πολεμήσουμε και να νικήσουμε κάθε αντιξοότητα. Το κάναμε όλα τα χρόνια σαν λαός. Το αποδεικνύει άλλωστε η ιστορία μας αυτό. Απλά φαίνεται πως χρειάζεται να το επαναλάβουμε ακόμη μια φορά ΣΗΜΕΡΑ....

Καλή σας νύχτα, καλό ξημέρωμα και καλή δύναμη στους νοσούντες αλλά και στους νοσηλευτές και γιατρούς μας για τον αγώνα που δίνουν...»

Η ανάρτησή του:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια