Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ανακοίνωση του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ" για τη διοργάνωση "Katerini Run 2020"

Με απόλυτη ευθύνη προς τους πολίτες, με αφορμή τα όσα διακινούνται περί συμμετοχής στο “KATERINIRUN” αθλητών – αθλητριών από την Ιταλία και προς αποκατάσταση της αλήθειας διαβεβαιώνουμε κατηγορηματικά ότι ουδεμία συμμετοχή από τη γειτονική χώρα καταγράφεται. Αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει και από τη λίστα των τελικών αποτελεσμάτων όπου αναγράφεται η χώρα προέλευσης των συμμετεχόντων.

Παράλληλα σε ό, τι αφορά στον  ισχυρισμό ότι η διοργάνωση έπρεπε να ακυρωθεί σας ενημερώνουμε ότι δεν υφίσταται έως σήμερα απόφαση των αρμόδιων υπουργείων για ακυρώσεις και αναβολές αθλητικών διοργανώσεων.

Μόλις χθες μετά το πέρας του «ΚΑΤΕRINIRUN» ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας, η διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών, ενώ σε ό, τι αφορά τις υπαίθριες αθλητικές διοργανώσεις όπως το «ΚΑΤΕRINIRUN» δεν έχουν με βάση τα έως τώρα δεδομένακαι τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας ληφθεί αποφάσεις για ματαίωση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο παλαιότερος από τους μαραθωνίους της χώρας, αυτός των Τρικάλων όπως ανακοινώθηκε θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή κανονικά, με τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής (στη γραμματεία θα υπάρχουν και αντισηπτικά και μαντιλάκια αντιβακτηριακά στον τερματισμό), όπως ακριβώς συνέβη χθες και στη διοργάνωση  «ΚateriniRUN».

Με τη θερμή παράκληση να είμαστε πιο προσεχτικοί όταν πρόκειται για τόσο ευαίσθητα θέματα, όπως το συγκεκριμένο είμαστε στη διάθεσή σας για οιαδήποτε σχετική διευκρίνιση.

Για το Δ.Σ. του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»
Ο πρόεδρος
Αλέξανδρος Πούλιος


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.