Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών & ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης στο “KATERINI RUN”

Στην παγκόσμια ημέρα για τα δικαιώματα της γυναίκας αφιέρωσε την συμμετοχή της στο «KATERINI RUN», η ομάδα που συγκρότησαν από κοινού το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών & τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης.

Στο ανοικτό μάλιστα κάλεσμα που απηύθυναν ανταποκρίθηκαν άτομα όλων των ηλικιών, καθώς και πολυμελής ομάδα της Διεθνούς Οργάνωσης Μετανάστευσης Κ.Μηλιάς διανύοντας μαζί με την συγκεκριμένη ομάδα, τα 5 χλμ του Λαϊκού Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος της διοργάνωσης.

Η αθλητική γιορτή του «ευ αγωνίζεσθαι» συνάντησε χθες, τη γιορτή για τα δικαιώματα της γυναίκας η οποία, ουσιαστικά, αφορά στους αγώνες συνηθισμένων γυναικών, που με το θάρρος και την αποφασιστικότητά τους γράφουν καθημερινά ιστορία.

Η εν λόγω συμμετοχή εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων - δράσεων του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Κατερίνης, με αφορμή την 8η Μαρτίου (παγκόσμια ημέρα της γυναίκας).

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.