Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ανάστατοι οι κάτοικοι της Δαμασκηνιάς Βοΐου - Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA TV (video)

Ανάστατοι οι κάτοικοι της Δαμασκηνιάς Βοΐου - Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA TV.

Οι μόνιμοι κάτοικοι δεν είναι πια παραπάνω από 60 και όλοι ζουν στη σκιά του κορωνοϊού.

Έκκληση κάνει ο πρόεδρος της κοινότητας προς την πολιτεία να πάει εκεί ειδικό κλιμάκιο και να εξεταστούν όλοι οι κάτοικοι

Επτά ύποπτα κρούσματα είναι αυτή την στιγμή μέσα στο χωριό, σε κατ' οίκον περιορισμό.

Και άλλα πέντε, επιβεβαιωμενα στην Πτολεμαίδα είναι από τη Δαμασκηνιά.

Στο χωριό είναι αυτή την στιγμή 60 άτομα και όλοι φοβούνται.

«Θέλουμε υποστήριξη της πολιτείας. Θα φτάσω μέχρι τον πρωθυπουργό. Θα πεθάνουμε από την αγωνία μας. Να έρθει εδώ ένα κλιμάκιο να κάνουμε όλοι μας το τεστ», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Κοινότητας Δαμασκηνιάς, Παύλος Τζάνας.

Δείτε το βίντεο:Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.