Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

O Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. Γεώργιος Τζήμας ενημερώνει για τα νέα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων (βίντεο)

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στις 12:00 ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. Γεώργιος Τζήμας στα τοπικά ΜΜΕ, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για τα νέα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων που εξήγγειλε εχθές το βράδυ ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Τζήμας, τόνισε πως δεν είναι ο αυτοσκοπός η επιβολή προστίμων, αλλά ο όσο το δυνατόν μεγαλύτερος περιορισμός των άσκοπων μετακινήσεων των πολιτών, και άρα ο περιορισμός της μετάδοσης και εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο κ. Τζήμας είπε επίσης ότι το μέτρο είναι νέο και σίγουρα θα υπάρξουν και ιδιαίτερες περιπτώσειςς που ίσως να μην προβλέφθηκαν κατ’ αρχάς, ωστόσο το Αρχηγείο της Αστυνομίας είναι συνεχώς ανοιχτό και στην διάθεση των πολιτών προκειμένου να εξετάζει κάθε ιδιαίτερη περίπτωση μεμονωμένα.

«Παρακινούμε τους συμπολίτες μας απ’ όλη τη Πιερία να σταματήσουν τις ΑΣΚΟΠΕΣ μετακινήσεις. Θα πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο και μόνο αν συντρέχει επείγουσα κατάσταση, οι επισκέψεις στα ΚΕΠ, στην Αστυνομία κλπ.» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζήμας.

Δείτε το βίντεο με όλες τις διευκρινήσεις που έδωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας στα τοπικά ΜΜΕ σήμερα το πρωί.
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.