HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


O Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. Γεώργιος Τζήμας ενημερώνει για τα νέα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων (βίντεο)

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στις 12:00 ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. Γεώργιος Τζήμας στα τοπικά ΜΜΕ, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για τα νέα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων που εξήγγειλε εχθές το βράδυ ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Τζήμας, τόνισε πως δεν είναι ο αυτοσκοπός η επιβολή προστίμων, αλλά ο όσο το δυνατόν μεγαλύτερος περιορισμός των άσκοπων μετακινήσεων των πολιτών, και άρα ο περιορισμός της μετάδοσης και εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο κ. Τζήμας είπε επίσης ότι το μέτρο είναι νέο και σίγουρα θα υπάρξουν και ιδιαίτερες περιπτώσειςς που ίσως να μην προβλέφθηκαν κατ’ αρχάς, ωστόσο το Αρχηγείο της Αστυνομίας είναι συνεχώς ανοιχτό και στην διάθεση των πολιτών προκειμένου να εξετάζει κάθε ιδιαίτερη περίπτωση μεμονωμένα.

«Παρακινούμε τους συμπολίτες μας απ’ όλη τη Πιερία να σταματήσουν τις ΑΣΚΟΠΕΣ μετακινήσεις. Θα πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο και μόνο αν συντρέχει επείγουσα κατάσταση, οι επισκέψεις στα ΚΕΠ, στην Αστυνομία κλπ.» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζήμας.

Δείτε το βίντεο με όλες τις διευκρινήσεις που έδωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας στα τοπικά ΜΜΕ σήμερα το πρωί.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια