Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το «Rhodes Tour» ξεκίνησε και η τοπική κοινωνία το αγκάλιασε! (φωτο+βίντεο)

Με σημαντικούς επαγγελματίες και όχι μόνο ποδηλάτες γέμισε η Ρόδος αυτές τις ημέρες, με την διεξαγωγή γι’ άλλη μια χρονιά το «Rhodes Tour» από τον Ροδήλιο σε συνεργασία με τη Sports Tours Hellas και τη στήριξη από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Στη διοργάνωση της Ρόδου οι συμμετέχοντες προέρχονται από Ελλάδα, Κύπρο, Νορβηγία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Καναδά, Αυστραλία, ΗΠΑ, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Μεγάλη Βρετανία, Πολωνία, Λευκορωσία, Ρωσία, Τσεχία, Ιρλανδία και Σλοβακία.

Συνολικά συμμετέχουν 175 ποδηλάτες, ο μέγιστος αριθμός για το επίπεδο αυτής της διοργάνωσης, που θα μείνουν στη Ρόδο από δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή γενικότερα του νησιού.

Όσον αφορά τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, την 1η Μαρτίου έχει γίνει το Γκραν Πρι, από 6 έως 8 Μαρτίου τα τρία ΕΤΑΠ του Γύρου Ρόδου, ενώ στις 4 του συγκεκριμένου μήνα έχει πραγματοποιηθεί ήδη το σιρκουί του Ροδήλιου στο «Ζέφυρος», όπως και στην προηγούμενη διοργάνωση, προκειμένου να συμμετάσχουν ποδηλάτες από τους συλλόγους της Ρόδου μαζί μ’ αυτούς από τις κορυφαίες ομάδες που θα βρίσκονται στο νησί μας.Στο νησί βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο πολύ καλός μας φίλος και συνεργάτης δημοσιογράφος κ. Παντελής Τζερτζεβέλης, που καλύπτει όλο το event σε συνεργασία με την Livemedia. Τα παρακάτω βίντεο λοιπόν είναι από εκείνος και τον ευχαριστούμε για την ευγενική παραχώρηση του δικαιώματος να τ’ αναμεταδώσουμε:

Ο Διασυλλογικός αγώνας Σιρκουί για την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων. Νικητής ο Ζήσης Σούλιος που πάλεψε με τα θεριά της men’s elite και τους κέρδισε!


Συνέντευξη με τον Πολυχρόνη Τζωρτζάκη πρωταθλητή Ποδηλασίας Δρόμου.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.