Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το πορνογραφικό site «Pornhub» θα είναι δίχως πληρωμή για όλους τους Ιταλούς που βρίσκονται σε καραντίνα

Το Pornhub αποφάσισε ότι θα είναι δωρεάν η θέαση του για όλους τους Ιταλούς που βρίσκονται σε καραντίνα μέχρι τις 3 Απριλίου. Μάλιστα οι υπεύθυνοι του site έβγαλαν ανακοίνωση η οποία ξεκινά «Forza Italia. Σας αγαπάμε».Το site στην ίδια ανακοίνωση τονίζει ότι ποσοστά από τα έσοδα του για το μήνα Μάρτιο θα τα διαθέσει για να αγοραστεί ιατροφαρμακευτική βοήθεια για την Ιταλία. 

Και συνεχίζει αναφέροντας πως όλοι οι Ιταλοί θα μπορούν να βλέπουν από τα σπίτια τους που είναι σε καραντίνα, δωρεάν το site χωρίς να χρειάζεται η πιστωτική τους κάρτα.Το Pornhub άρχισε να εκπέμπει διαδικτυακά το 2007 και αυτή τη στιγμή είναι η Νο 1 διαδικτυακή πορνογραφική πλατφόρμα. Τον χρόνο που μας πέρασε είχε 42 τρισεκατομμύρια «κλικς» ενώ σύμφωνα με τη στατιστική που το ίδιο το site δίνει κάθε χρόνο στη δημοσιότητα, οι Ιταλοί βρίσκονται στην 7η θέση επισκεψιμότητας του.ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.