Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Θεσσαλονίκη: Γιατροί και νοσηλευτές λένε «ευχαριστώ» με ένα χειροκρότημα (VIDEO)

Μικροί και μεγάλοι βγήκαν χθες στα μπαλκόνια σε όλη την Ελλάδα και χειροκρότησαν για όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που αυτές τις ώρες δεν μένουν σπίτι τους αλλά δίνουν «μάχη» στα νοσοκομεία λόγω των νέων συνθηκών που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός.

Η Ά Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, το οποίο είναι κέντρο αναφοράς για τον κορωνοϊό και εφημέρευε μάλιστα χθες θέλησε να ανταποδώσει το χειροκρότημα.

Με αυτόν τον τρόπο γιατροί και νοσηλευτές είπαν «ευχαριστώ» σε όλους όσους έμειναν σπίτι και βοήθησαν το έργο τους.

Δείτε το βίντεο
ΠηγήΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.