Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έβρος - VIDEO ντοκουμέντο: Ελληνικά πυρά σε βάρκα με μετανάστες

Πεδίο μάχης θυμίζει η περιοχή του Έβρου τις τελευταίες ημέρες, με χιλιάδες πρόσφυγες και κυρίως μετανάστες να προσπαθούν να περάσουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Μετά την προτροπή του καθεστώτος Ερντογάν να φύγουν προς την Ευρώπη, χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες από κάθε γωνιά της Ασίας και της Αφρικής έφτασαν στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, εκατοντάδες μετανάστες καταφέρνουν και περνούν τα σύνορα στον Έβρο.

Στο παρακάτω βίντεο διακρίνεται μία βάρκα να επιχειρεί να περάσει τον Έβρο δεχόμενη πυρά από τον Ελληνικό Στρατό:Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.