Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης μετέδωσε σατιρική είδηση για τον κορωνοϊό ως πραγματική! (VIDEO)

Άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Κουλούρι και φυσικά πρόκειται για τρολ μετέδωσε η εκπομπή “Όλα Καλά” με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου που μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός Σίγμα της Κύπρου.

Συγκεκριμένα η είδηση είχε τίτλο «Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη δημοσιογράφος του Vice, σκοπεύει να κολλήσει κοροναϊό για να γράψει βιωματικό άρθρο», η οποία προέρχεται από το έγκριτο δημοσιογραφικό portal που λέγεται Κουλούρι; Το εν λόγω άρθρο περιέχει μάλιστα την εξής παράγραφο:

«Έτσι, ο δημοσιογράφος περνάει τις τελευταίες ώρες γλείφοντας πόμολα, πηγαίνοντας σε δημόσιες τουαλέτες και χρησιμοποιώντας την δημόσια συγκοινωνία της πόλης, ελπίζοντας πως πολύ σύντομα θα κατορθώσει να αποκτήσει τον πολυπόθητο κορωνοϊό.

Τέλος, μιλώντας στο «Κουλούρι», διαψεύδει κατηγορηματικά πως σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, θα προχωρήσει σε αφαίρεση ήπατος ώστε να επιστρέψει στα γραφεία της Αθήνας με ένα ρεπορτάζ».


koronoioskiproa.jpg


Δείτε το βίντεο του Luben:
Πηγή
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.