HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τούρκος ΥΠΕΣ: «Να δείτε τι έχει να συμβεί από εδώ και πέρα» (VIDEO)

Προκλητικός ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ο οποίος σε δηλώσεις του, αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στον Έβρο, είπε πως «όσα συνέβησαν μέχρι τώρα δεν είναι τίποτα να δείτε τι έχει να συμβεί από εδώ και πέρα».

«Έχουμε σύνορα μήκους 200 χλμ με την Ελλάδα που έχει ως συνοριογραμμή τον Έβρο. Και δυστυχώς λόγω της ξηρασίας στα Βαλκάνια το ύψος του νερού έπεσε στους 40-45 πόντους. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να περάσετε το ποτάμι περπατώντας. Ο Μητσοτάκης δεν έχει την ικανότητα να κρατήσει τα σύνορα» σημείωσε.

Σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική Sabah, ο Σοιλού επανέλαβε τις κατηγορίες κατά των ελληνικών Αρχών για απάνθρωπη μεταχείριση των μεταναστών που πολιορκούν για ένατη συνεχόμενη μέρα τα σύνορα της χώρας μας.

«Προσπάθησαν να τους απωθήσουν και χθες, αλλά οι δυνάμεις ασφαλείας μας εμπόδισαν τις ενέργειές τους» ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι πάνω από 143.000 αιτούντες άσυλο πέρασαν στην άλλη πλευρά. «Kι αυτή είναι μόνον η αρχή. Περιμένετε να δείτε τι θα γίνει στη συνέχεια», δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΣ. «Οι μάσκες τους έπεσαν. Η ωμότητα αυτών που έβγαζαν λόγους περί ανθρωπιάς έγινε πλέον εμφανής» ανέφερε.

Δείτε το βίντεο





Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια