Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

X. Zευκλής: Παρακαλούμε να αποφεύγονται μετακινήσεις από και προς τους οικισμούς Δαμασκηνιάς και Δραγασιάς, μέχρι να λάβουμε σαφείς οδηγίες και περαιτέρω μέτρα (τις επόμενες ώρες)

Αυτές τις μέρες δυστυχώς ένας Δημότης μας έχασε τη μάχη με τον κορωνοΐο. Άλλοι τρεις νοσηλεύονται με συμπτώματα. Οι ώρες είναι δύσκολες για όλους μας και ιδίως για τους κατοίκους της Δαμασκηνιάς και την Δραγασιάς.

Στη Δαμασκηνιά έχει ήδη μεταβεί ειδικό συνεργείο για να απολυμάνει όσο το δυνατόν περισσότερους χώρους και μετά θα μεταβεί στην Δραγασιά. Για εμάς και τις πόλεις και τα χωριά μας ο κορωνοϊός είναι πιο απειλητικός μιας και ανάμεσά μας ζουν πολλά άτομα που ανήκουν στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και προσεκτικοί με οποιαδήποτε μετακίνηση μας και επαφή μας Παίρνουμε όλα τα μέτρα προφύλαξης!

Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τους ιθύνοντες στην προσπάθειά μας να γίνουμε χρήσιμοι στις αρχές που διαχειρίζονται το θέμα. Αναμένουμε σαφείς οδηγίες και περαιτέρω μέτρα τις επόμενες ώρες. Μέχρι τότε παρακαλούμε να αποφεύγονται μετακινήσεις από και προς τους οικισμούς Δαμασκηνιάς και Δραγασιάς. Για οτιδήποτε προκύψει να ενημερώνουμε άμεσα το τηλέφωνο του ΕΟΔΥ στο 1135 και σε περίπτωση που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε το Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου (2468)350000 η το Κέντρο Υγείας Σιάτιστας(24653) 50000.


Ζευκλής Χρήστος
Δήμαρχος Βοίου


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.