Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συγχαρητήρια Επιστολή της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου με την ευκαιρία ανάληψης καθηκόντων του νέου στρατιωτικού διοικητή στην XXIV ΤΘΤ

Αξιότιμε κ. Ταξίαρχε

Εκ μέρους της Αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοικητικής Αρχής της Πιερίας, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας ως στρατιωτικού Διοικητή στην XXIV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία στο Λιτόχωρο, και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία και ευόδωση των προσδοκιών σας.

Αξιότιμε κ. Ταξίαρχε

Στο πλαίσιο της άριστης και αγαστής συνεργασίας που είχαμε με την προηγούμενη ηγεσία της XXIV ΤΘΤ, ευελπιστούμε αυτή να συνεχισθεί και να ενδυναμωθεί επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας της Πιερίας.

Με εκτίμηση
Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.