Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Νοίκιασε ανύπαρκτο διαμέρισμα και πήρε πάνω από 1000 ευρώ από τρία άτομα

Κατά το τελευταίο 24ωρο, εξιχνιάστηκαν μια περίπτωση απάτης, καθώς και δέκα περιπτώσεις κλοπών (από καταστήματα και αυτοκίνητα), ενώ συνελήφθη ένα άτομο για απόπειρα κλοπής. 

Ειδικότερα, η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων- Μενεμένης οδήγησε στο σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 44χρονης ημεδαπής, η οποία με το πρόσχημα ότι είναι ιδιοκτήτρια διαμερίσματος προς ενοικίαση, ανήρτησε σχετική αγγελία σε σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης και κατάφερε να αποσπάσει ως προκαταβολή για τη μίσθωση του διαμερίσματος, από τρία συνολικά άτομα, χρηματικό ποσό ύψους 1.090 ευρώ.

Επίσης, στυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά εξιχνίασαν επτά περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα στις περιοχές της Σταυρούπολης, της Ευκαρπίας και της Πολίχνης και σχημάτισαν σχετικές δικογραφίες σε βάρος οκτώ συνολικά ατόμων.

Αξιοσημείωτη είναι η περίπτωση ταυτοποίησης νεαρού ημεδαπού ο οποίος τον Οκτώβριο του 2019 παραβίασε σταθμευμένο όχημα στην περιοχή της Σταυρούπολης και αφαίρεσε από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό, προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη, καθώς και τραπεζικές κάρτες, τις οποίες στη συνέχεια επιχείρησε να χρησιμοποιήσει για την πραγματοποίηση αγορών.

Τέλος, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης προέβησαν στην αυτόφωρη σύλληψη 47χρονου ημεδαπού, ο οποίος παραβίασε σταθμευμένο όχημα στην περιοχή της Μενεμένης.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από την ως άνω Υπηρεσία προέκυψε ότι ο 47χρονος προέβη σε ακόμα τρεις περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα κατά το προηγούμενο διάστημα.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.