Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο απολαυστικός χορός άνδρα 102 ετών σε οίκο ευγηρίας – «Είμαι φανατικός της άσκησης» δηλώνει (Βίντεο)

Ο παππούς μου είναι πιο ενεργός στο TikTok από εμένα, λέει η μικρότερη από τα 20 εγγόνια του – Δείτε το βίντεο

Μήνυμα δύναμης και καλής διάθεσης σε δύσκολες συνθήκες προσπαθούν να στείλουν εργαζόμενοι και φιλοξενούμενοι σε οίκο ευγηρίας στη Σκωτία.

Στο πλαίσιο αυτό, ο 102 ετών Percy Mann βιντεοσκοπήθηκε να ασκείται και να χορεύει με δύο μέλη του προσωπικού του γηροκομείου Whitecraigs Care Home, στη Γλασκώβη, όπου οι εργαζόμενοι προσπαθούν να μην αφήσουν τους ηλικιωμένους να βυθιστούν στην ακινησία αλλά και να βοηθήσουν στη διατήρηση του κεφιού τους όσο διαρκεί το lockdown του κορονοϊού.

Ο Mann ολοφάνερα ακόμα «το’χει».

«Είμαι μανιακός της άσκησης. Έπαιζα ποδόσφαιρο, τένις, ακόμα κάνω την άσκησή μου κάθε πρωί» λέει ο ίδιος στο stv News.

Το προσωπικό του Whitecraigs Care Home μοιράζεται τα βιντεάκια με τις οικογένειες των φιλοξενούμενων, ώστε να είναι έστω και νοερά κοντά στους αγαπημένους τους, αφού οι επισκέψεις απαγορεύονται.

Πατέρας 11 παιδιών, παππούς 20 εγγονιών και προ-πάππους 16 δισέγγονων, ο Mann ξετρέλανε την οικογένειά του με τον χορό του.

«Μας αρέσει πολύ να βλέπουμε τα βίντεό του» λέει η μικρότερη εγγονή του Clare Macleod. «Είναι αστείο που στα 102 του χρόνια ο παππούς μου είναι πιο ενεργός στο TikTok από εμένα».
Πηγή


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.