Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κορονοϊός: Άλλος ένας νεκρός στην Ελλάδα – Συνολικά 109

Μεγάλωσε κι άλλο η λίστα των ανθρώπων που προσβλήθηκαν από κορονοϊό κι έφυγαν από τη ζωή στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι νεκροί ανέρχονται πλέον στους 109, καθώς κατέληξε ένας 76χρονος το Μεγάλο Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο θύμα του Covid-19 ήταν στο νοσοκομείο εδώ κι ένα μήνα κι έπασχε από υποκείμενο νόσημα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του υπουργείο Υγείας τη Μεγάλη Παρασκευή, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα μας είναι 2.224.


Πηγή
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.