Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Χίος: «Έκαναν μπάνιο 10 άτομα μέσα στη δεξαμενή μου.. Κατέστρεφαν το βιός μου»

Την πρόθεσή του να προστατεύσει την περιουσία του πρόκειται να παραθέσει στον υπερασπιστικό του ισχυρισμό ο 48άχρονος αγρότης από το Χαλκειός της Χίου κατά την απολογία του

Παραπέμφθηκε (06/04) για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ο 48χρονος αγρότης ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετικό (01/04) ανήλικα «ασυνόδευτα» που ειχαν εισβάλει και κατέστρεφαν το θερμοκηπιό του.

Ο ίδιος ο αγρότης επιμένει οτι η αντίδρασή του ήταν αυθόρμητη αντίδραση  της προκλητικής συμπεριφοράς των ανηλίκων λαθρομεταναστών με την επιμονή τους να κλέψουν τα οπωροκηπευτικά του και να καταστρέψουν το θερμοκήπιο του που βρίσκεται δίπλα στην ΒΙΑΛ. Όπως σημειώνει τα τελευταία τρία χρόνια έχει υποστεί ανυπολόγιστη ζημιά στην περιουσία του και έχει καταγγείλει και με μηνυτήριες αναφορές δεκάδες επιδρομές των λαθρομεταναστών, στην Αστυνομία.

Ο αγρότης, διαπίστωσε (01/04) ότι στον περίκλειστο χώρο του θερμοκηπίου του, ειχαν εισβάλει περίπου πέντε λαθρομετανάστες έκλεβαν τα οπωροκηπευτικά του ενώ άλλη ομάδα περίπου δέκα λαθρομετανάστες ήταν γύρω και μέσα στην υδατοδεξαμενή, για να ποτίζονται οι βιολογικές καλλιέργειες, κάνοντας μπάνιο με σαπούνι και διασκέδαζαν με βουτιές. Είχαν καταστρέψει την περίφραξη, και το περίβλημα του θερμοκηπίου, και είχαν καταστρέψει την καλλιέργεια του από την οποία βιοπορίζεται καθώς είχαν κλέψει και τα εργαλεία του.

Ο ίδιος με φωνές και αναφορά στην Αστυνομία «POLICE- POLICE» δέχθηκε ύβρεις, χειρονομίες, πέτρες και ξύλα. Ο ίδιος αιφνιδιασμένος  με την καραμπίνα του είχε μέσα στο αυτοκίνητο για την διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας,  πυροβόλησε τρεις φορές για εκφοβισμό στον αέρα προκειμένου να απομακρύνει τους λαθρομετανάστες.

Στο νησί επικρατεί αναβρασμός με τους μόνιμους κατοίκους να καταγγείλουν καθημερινές επιθέσεις και ληστρικές επιδρομές στις περιουσίες τους απο την ανεξέλεγκτη δράση των λαθρομεταναστών.


ΠΗΓΗ : http://www.nantiareport.gr


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.