Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Καθημερινά στο πλευρό των ευπαθών ομάδων το «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» - 1136 κατ’ οίκον επισκέψεις έως σήμερα

Ανταποκρινόμενος στις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας λόγω της πανδημίας, ο Δήμος Κατερίνης μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», δείχνει το δρόμο της αλληλεγγύης και προσφοράς, στηρίζοντας έμπρακτα όχι μόνο τους ενταγμένους στο πρόγραμμα, αλλά και όλους όσοι είναι ηλικιωμένοι, ηλικιωμένες ή όσους/ες ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
Ειδικότερα, με δεδομένες και τις νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τον περιορισμό στις μετακινήσεις, καθημερινά και άμεσα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, ο κοινωνικός αυτός μηχανισμός υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης, ανταποκρίνεται στα αιτήματα εξυπηρέτησης των δημοτών για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής κατ’ οίκον ειδών πρώτης ανάγκης.

Παράλληλα, εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», έχουν αναλάβει τη διανομή κατ’ οίκον τριακοσίων μερίδων φαγητού σε άπορους και εμπερίστατους δημότες σε καθημερινή βάση, στο πλαίσιο των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος. Επιπλέον, τις προσπάθειες του Δήμου Κατερίνης με στόχο την ενίσχυση ευπαθών και ηλικιωμένων συμπολιτών στηρίζει και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν.Πιερίας συμμετέχοντας στη συσκευασία και διανομή των τροφίμων, που προμηθεύεται από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Οι διευρυμένες υπηρεσίες που παρέχονται στους δημότες αποτυπώνονται με εύγλωττο τρόπο σε αριθμούς. Είναι χαρακτηριστικό, ότι, σε όλη τη διάρκεια της λήψης μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού έγιναν 1136 κατ’οίκον επισκέψεις, ενώ εκδόθηκαν και προωθήθηκαν προς εκτέλεση στα φαρμακεία 542 συνταγές.

Υπενθυμίζεται, ότι, οκτώ τηλεφωνικές γραμμές στη διάθεση των κατοίκων έχει δώσει ο Δήμος Κατερίνης, προκειμένου, οι δημότες, να μπορούν να ζητήσουν βοήθεια και υπάλληλοι του «Βοήθεια στο σπίτι» να τους παραδώσουν τρόφιμα και φάρμακα.

Αναλυτικά οι τηλεφωνικές γραμμές είναι οι εξής: Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.