Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

121 νεκροί στη χώρα και 55 ασθενείς σε ΜΕΘ – Επτά νέα κρούσματα, 2.408 συνολικά

Κανένας νέος θάνατος δεν καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα.

Επτά νέα κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο στην χώρα. Αυτό σημαίνει ότι συνολικά οι άνθρωποι που βρέθηκαν θετικοί στον ιό ανέρχονται στους 2.408. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, από αυτούς το 56% είναι άνδρες. 573 περιπτώσεις συνδέονται με κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό και 1.124 με ήδη γνωστό κρούσμα.

Κατά την ενημέρωση των πολιτών για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα, έγινε γνωστό ότι 55 ασθενείς εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε ΜΕΘ. Ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 67 έτη, 15 από τους 55 είναι γυναίκες, ενώ το 86% όσων βρίσκονται στην εντατική πάσχουν από κάποιο υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι.

Την ίδια ώρα, 51 συμπολίτες μας βγήκαν από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας ανακοίνωσε ότι το τελευταίο 24ωρο δεν υπήρξε κανένας θάνατος από τον κορονοϊό και οι νεκροί εξακολουθούν να ανέρχονται στους 121. Από αυτούς οι 32 ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η μέση ηλικία τους ήταν τα 74 έτη και το 91% είτε είχε κάποιο επικείμενο νόσημα είτε ήταν ηλικιωμένος.
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.