Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Στους 123 οι νεκροί στη χώρα – Εξέπνευσαν δύο ακόμα άνθρωποι

Δύο ακόμα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό, αυξάνοντας τον αριθμό των νεκρών στη χώρα στους 123.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 88χρονο, με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ και εξέπνευσε στις 04:00 τα ξημερώματα και έναν 76χρονο επίσης με υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν στον Ερυθρό.

Χθες πάντως ήταν μια πολύ αισιόδοξη μέρα, καθώς ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε πως δεν υπήρχε κανείς θάνατος και μόλις επτά νέα κρούσματα.

Από τα συνολικά κρούσματα, 573 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.124 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Μέχρι σήμερα, έχουν ελεγχθεί 56.944 δείγματα.

Διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ παραμένουν 55 συμπολίτες μας με μέσο όρο ηλικίας τα 67 έτη. Παράλληλα, 51 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.