Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Στους 138 οι νεκροί στην Ελλάδα -Κατέληξε ηλικιωμένος από την κλινική «Ταξιάρχαι»

Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα καθώς ένας 84χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 84χρονος που έπασχε από υποκείμενο νόσημα και προέρχεται από την κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι και κατέληξε ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΝΙΜΤΣ.

Πλέον ο αριθμός των θυμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα ανέρχεται σε 138 καθώς αργά το βράδυ κατέληξε και ένας 90χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου.Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.