Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Έντονες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Πιερίας και πλημμυρικά φαινόμενα στα πεδινά – Πάνω απο 1,5 μέτρο το χιόνι στο Ελατοxώρι

Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται σε όλη την Πιερία σήμερα και αύριο. Έντονες βροχοπτώσεις στα πεδινά, ισχυροί άνεμοι 7-8 και τοπικά 9 μποφόρ και το χιόνι αναμένεται να φτάσει έως το 1,5 μέτρο στα ορεινά.

Αυτά μας είπε σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε σήμερα το πρωί με τον μετεωρολόγο κ. Γιάννης Σταματάκη, διαχειριστή του www.forecastweather.gr που βρίσκεται σήμερα στην Κατερίνη προκειμένου να καταγράψει τα έντονα καιρικά φαινόμενα που προαναφέραμε κυρίως στα ορεινά.

Δείτε το βίντεο με την πρόβλεψη που δημοσίευσε εχθές το βράδυ στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.