HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αίγιο: Πρόστιμο 150 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων για την περιφορά εικόνας με αγροτικό

Με αφαίρεση πινακίδων και πρόστιμο 150 ευρώ τιμωρήθηκε ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου που συμμετείχε στην περιφορά της εικόνας της Παναγίας της Τρυπητής στο Αίγιο, προστάτιδα της πόλης και πολιούχου του Δήμου Αιγιαλείας.

Σύμφωνα με το aigialeiapress.com, όταν τελείωσε η περιφορά η αστυνομία αφαίρεσε τις πινακίδες από το αγροτικό καθώς σύμφωνα με τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος δεν μετέφερε αγροτικά προϊόντα και δεν είχε άδεια για μεταφορά εικόνων στην καρότσα. Παράλληλα επιβλήθηκε και πρόστιμο 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Στο αγροτικό επέβαινε και ο τοπικός μητροπολίτης Ιερώνυμος.



Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση επιβλήθηκαν και σε περίπου δέκα πολίτες, οι οποίοι συμμετείχαν στην περιφορά.



Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Να τον χαίρεστε τον διοικητή σας. Απλά να θυμάται, όποιος δεν πάει με τον Θεό πάει με τον Διάολο. Καλά να περάσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έμαθα για το συμβάν κι έπεσα από τα σύννεφα!!!Τελικά κάποιοι τιμούν την στολή που φορούν και κάποιοι την ξεφτιλίζουν!!Η Παναγία να προστατεύει τον τόπο σας και βοήθεια σε όσους την τίμησαν με δέος και σεβασμό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!