Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μακελειό στον Καναδά: Αυτός είναι ο δράστης που σκότωσε 16 ανθρώπους

Ο 51χρονος Γκάμπριελ Γουόρτμαν είναι ο ένοπλος ο οποίος μεταμφιέστηκε σε αστυνομικό και σκότωσε τουλάχιστον 16 ανθρώπους την επαρχία Νέα Σκοτία του Καναδά. Ο μακελάρης που διατηρούσε οδοντοτεχνικό εργαστήριο είχε κάνει μετατροπές στο αυτοκίνητό του για να μοιάζει με περιπολικό.

Αξιωματικοί της καναδικής αστυνομίας ανέφεραν ότι ο 51χρονος άνοιξε πυρ εναντίον ανθρώπων σε διάφορες τοποθεσίες στη Νέα Σκοτία. Σύμφωνα με τις Αρχές το κίνητρο της επίθεσης αποτελεί για την ώρα μυστήριο καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία προφανής σύνδεση ανάμεσα στον Γουόρτμαν και κάποια τουλάχιστον από τα θύματά του.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο μακελάρης μιλά για την τέχνη της οδοντοτεχνικής. Ενώ, οι γείτονες του τον περιέγραψαν ως έναν άνθρωπο ευγενικό, χαμογελαστό που βοηθούσε τους ανθρώπους που βρίσκονταν σε ανάγκη.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.