Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πήγε να πάρει επίδομα 1.700 δολαρίων και βρήκε 8,2 εκατ. στον λογαριασμό του

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε έναν άνδρα στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, όταν πήγε στην τράπεζα για να πάρει ένα επίδομα 1.700 δολαρίων.

Αντ' αυτού βρήκε στον λογαριασμό του κατατεθειμένα κάποια απροσδόκητα κέρδη και συγκεκριμένα περισσότερα από 8 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο Charles Calvin, εθελοντής πυροσβέστης, ανέφερε ότι ανακάλυψε την έκπληξη των 8,2 εκατ. δολαρίων όταν πήγε στο ATM την περασμένη Παρασκευή για να κάνει ανάληψη μετρητών.

«Πήγα στο ATM και μόλις σήκωσα 200 δολάρια από τον λογαριασμό μου, κοίταξα το διαθέσιμο υπόλοιπο» είπε. «Και ο λογαριασμός μου είχε 8,2 εκατομμύρια».

Σοκαρισμένος, ο Calvin έβαλε ξανά την κάρτα του και είδε το ίδιο ποσό.

«Έβαλα την κάρτα μου ξανά και ξανά. Ήμουν "Δικέ μου τι συμβαίνει;"» είπε.

Όταν τηλεφώνησε στην τράπεζα τη Δευτέρα, του είπαν ότι τα εκατομμύρια δεν ήταν πλέον στον λογαριασμό του, υπήρχε όμως το επίδομα των 1.700 δολαρίων.

«Είναι λίγο άσχημο» είπε. «Από εκατομμυριούχος που γίνεσαι σε δευτερόλεπτα, ξανά ταπί».

Ο Calvin αναρωτιέται αν το σύντομο δώρο ήταν λάθος της τράπεζας ή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

«Σε κάνει να αναλογίζεσαι τι συμβαίνει» είπε. «Αν είναι λάθος υπαλλήλου ή όχι, σε κάθε περίπτωση πρέπει να το εξετάσουν προσεκτικά».


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.