HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το μαρτύριο 17χρονης στα χέρια των μαστροπών της

Στο εδώλιο κατηγορούμενοι για “μαστροπεία ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση με προσφορά χρημάτων”  θα βρεθούν τέσσερα άτομα στην Κω ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Πρόκειται για τέσσερα άτομα τα οποία κατηγορούνται ότι εξέδιδαν μία 17χρονη από τη Βουλγαρία σε μπαρ στη Ρόδο.

Σε δίκη παραπέμπονται την 1η Ιουνίου 2020 ένας υπήκοος Αλβανίας, ένας κάτοικος Θεολόγου Κω, ένας επίσης υπήκοος Αλβανίας, που διαφεύγει της σύλληψης και μια κάτοικος Ρόδου, επίσης από τη γειτονική χώρα.

Και οι τέσσερις κατηγορούνται για “μαστροπεία ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση με προσφορά χρημάτων, τελεσθείσα κατά συναυτουργία”. Τους αποδίδεται ειδικότερα ότι στη Ρόδο από τον Μάρτιο του 2014 έως και την 16η Μαρτίου του 2015, ο πρώτος ως υπεύθυνος του μπαρ με την επωνυμία “Nirvana” στο Φαληράκι, ο δεύτερος ως εξωτερικός σύνδεσμος, ο τρίτος ως προσωρινά υπεύθυνος και μπάρμαν και η τέταρτη ως ιδιοκτήτρια εξέδιδαν στην πορνεία μια 17χρονη, υπήκοο Βουλγαρίας.

Η 17χρονη εργαζόταν ως χορεύτρια και μέσα στο κατάστημα υπήρχε ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον πρώτο όροφο, όπου εξασφαλιζόταν η ιδιωτικότητα μεταξύ των πελατών και των εργαζομένων στο μπαρ γυναικών, με χαμηλό φωτισμό, καναπέ και σεντόνι, όπου γίνονταν σεξουαλικές πράξεις έναντι ποσού 50 και 100 ευρώ. Τα χρήματα μοιράζονταν εξίσου μεταξύ του καταστήματος και της ανήλικης.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος φέρεται να ήλθε σε επαφή με έναν ηλικιωμένο, ο οποίος ζητούσε κάποια κοπέλα για σεξ και τότε από κοινού με τον πρώτο την 13η, την 14η και την 16η Μαρτίου 2015 οδήγησαν την ανήλικη στο σπίτι του και η τελευταία ήλθε σε σεξουαλική επαφή μαζί του έναντι χρηματικής αμοιβής 100 ευρώ για κάθε φορά από τα οποία κρατούσε η ίδια τα 50.

Σημειώνεται ότι το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου έχει καταδικάσει σε ποινή κάθειρξης 13 ετών και 6 μηνών και χρηματική ποινή ύψους 56.500 ευρώ τον πρώτο κύριο κατηγορούμενο και σε άλλη υπόθεση μαστροπείας και σωματεμπορίας, που είχε προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη.

Σε ποινή κάθειρξης 5 ετών και 3 μηνών καταδικάστηκε μια συγκατηγορούμενή 28 ετών, υπήκοος Μολδαβίας, μητέρα του δεύτερου, εκτός γάμου παιδιού του πρώτου, που της αναγνωρίστηκαν δύο ελαφρυντικά.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια