Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έρευνα για τον θάνατο 190 ηλικιωμένων σε γηροκομείο στο Μιλάνο

Έρευνα διενεργεί η ιταλική αστυνομία σε ένα από τα μεγαλύτερα γηροκομεία της χώρας όπου 190 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία. Ο οίκος ευγηρίας στο Μιλάνο έχει τεθεί υπό έρευνα όταν ιταλικό Μέσο έκανε λόγο για "μακελειό" ηλικιωμένων.

Οι ερευνητές ξεκίνησαν έρευνα έπειτα από καταγγελίες από υπαλλήλους ότι η διοίκηση του γηροκομείου απαγόρευσε σε γιατρούς και νοσηλευτές να φορούν προστατευτικές μάσκες για να μην τρομάξουν τους τρόφιμους. Ένας γιατρός και συνδικαλιστής ισχυρίστηκε ότι η διοίκηση υποτίμησε τον κίνδυνο της μόλυνσης. O οίκος ευγηρίας αρνείται την κακοδιαχείριση λέγοντας ότι απλώς δεν είχαν αρκετά τεστ για τους 1.000 τροφίμους.

Ο κυβερνήτης της Λομβαρδίας είπε ότι συνέστησε επιτροπή ερεύνης για τον θάνατο του γηροκομείου στο Μιλάνο. Τα ιταλικά Μέσα τονίζουν ότι οι θάνατοι αγγίζουν τους 190 στη διάρκεια του Μαρτίου και του Απριλίου.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.