Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βρετανία: Ξεπέρασαν τους 20.000 οι νεκροί

Άλλοι 813 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από κορονοϊό στην Βρετανία σήμερα, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο σε 20.319.

Ο αριθμός αυτός ξεπερνά τους 20.000, ένας αριθμός που ο Στίβεν Πάουις, ο ιατρικός διευθυντής του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας, είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα πως θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για την κυβέρνηση.

«Εάν μπορέσουμε να διατηρήσουμε τους θανάτους κάτω από 20.000, θα τα έχουμε πάει πολύ καλά με αυτή την πανδημία» είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα. «Αν ο αριθμός είναι μικρότερος από 20.000 αυτό θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, αν και κάθε θάνατος είναι μια τραγωδία, οπότε δεν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι γι’ αυτό».

Να σημειωθεί πως η Βρετανία γίνεται η πέμπτη χώρα που περνά τους 20.000 νεκρούς πίσω από τις ΗΠΑ, την Ιταλία, την Γαλλία και την Ισπανία.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.