Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Προστατευτικά πλέγματα & σήμανση στον Πέλεκα, στο σημείο που παρέσυραν τα πλημμυρικά φαινόμενα του Νοεμβρίου του 2017

Προστατευτικά πλέγματα και κατάλληλη σήμανση με πινακίδες, που απαγορεύουν τη διέλευση στο επικίνδυνο σημείο, πριν το γήπεδο του Ατρομήτου, όπου, οι έντονες βροχοπτώσεις του Νοεμβρίου του 2017 παρέσυραν τμήματα του δρόμου και του πεζόδρομου στο Λεύκο (Πέλεκα) ποταμό, τοποθέτησαν οι Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.

Ο Δήμος Κατερίνης απευθύνει έκκληση στους δημότες για τη δική τους προστασία, να συμμορφώνονται με τη σήμανση και να διέρχονται από την παράκαμψη στον υφιστάμενο εντός σχεδίου δρόμου και όχι από το ρέμα.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.