Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αν δε βρεθεί το εμβόλιο για τον κορωνοϊό ίσως να αναβληθούν και το 2021

Μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες να μετατέθηκαν για το 2021 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που πλήττει τον πλανήτη, όμως η επιστημονική κοινότητα προειδοποιεί ότι η διεξαγωγή τους την επόμενη σεζόν ίσως εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ανακάλυψη εμβολίου για τον ιό.

Η πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε στην αναβολή του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος για έναν χρόνο, ωστόσο είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν ότι χωρίς την ανακάλυψη του εμβολίου, οι Αγώνες δεν μπορούν να γίνουν ούτε το 2021.

Η καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, Ντέβι Σρίνταρ, με δηλώσεις της στο BBC τονίζει ότι δεν είναι ρεαλιστικό να γίνουν οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες το 2021 στο Τόκιο χωρίς να υπάρξει εμβόλιο.

Αντιθέτως, ο πρώην διευθυντής του Οργανισμού Υγείας της Αγγλίας θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου 2021.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.