Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ενέργειες προστασίας των Ρομά από την πανδημία -2.500 φιάλες νερού διατέθηκαν στους κατοίκους του καταυλισμού

2500 φιάλες (1 ½ λίτρου) νερού διέθεσε ο Δήμος Κατερίνης σήμερα στον καταυλισμό των Ρομά, στο πλαίσιο της λήψη μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορωνοϊού,  προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες πόσιμου νερού των κατοίκων.

Τα νερά παρέλαβε ο πρόεδρος της κοινότητας των Ρομά - Παρασκευάς Καραγκούνης, από τους αντιδημάρχους Γιάννη Συμεωνίδη, Γιώργο Κυριακίδη και ξεκίνησε η διανομή στους κατοίκους του καταυλισμού.

Αξίζει  να σημειωθεί, ότι, οι  ενέργειες αυτές έρχονται να προστεθούν στις επαναληπτικές απολυμάνσεις που ήδη πραγματοποίησαν στον καταυλισμό των Ρομά, ειδικά συνεργεία που διέθεσε ο Δήμος Κατερίνης.


Τέλος, όπως είναι γνωστό, έγινε ενημέρωση  του  πληθυσμού των  Ρομά , σε συνεργασία με  άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού, για τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν, καθώς και για τα μέτρα αυτοπροστασίας.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.