Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κορονοϊός στην Ελλάδα: 3 νέοι θάνατοι, 86 οι νεκροί – 71 νέα κρούσματα, 1.955 σύνολο

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, στην καθημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, ανακοίνωσε 3 νέους θανάτους από κορονοϊό στην Ελλάδα με τους νεκρούς από τον Covid-19 στη χώρα μας, να φτάνουν πλέον τους 86.

Επιπλέον, σήμερα 9 Απριλίου ανακοινώθηκαν 71 νέα κρούσματα του κορονοϊού με το σύνολο των περιπτώσεων να είναι 1.955.

Επιπλέον ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε ότι οι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ είναι 79.

Το σχέδιο της ΕΛΑΣ για να αποτρέψει την έξοδο εν όψει Πάσχα – Σε ετοιμότητα drones και ελικόπτερα

Για να ελεγχθούν οι τυχόν απείθαρχοι εκδρομείς τις μέρες αυτές έχει τεθεί ήδη από χθες 08/04/2020, σε εφαρμογή το επιχειρησιακό σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο αν δεν καταφέρει να συμμορφώσει τους πολίτες θα κλιμακωθεί.

«Εφόσον κριθεί απαραίτητο θα χρησιμοποιηθεί όλος ο τεχνικός εξοπλισμός και ο στόλος. Εμείς δεν έχουμε σκοπό να παρακολουθούμε τον κόσμο» τονίζουν σε κάθε ύφος και κάνουν ξεκάθαρο πως εξαρτάται από τους πολίτες.

Την Τρίτη, πραγματοποιήθηκε μεγάλη σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην οποία συμμετείχαν αξιωματικοί της Τροχαίας. Στο τραπέζι έπεσαν οι χάρτες όπου σημειώθηκαν όλες οι πιθανές διαδρομές του οδικού δικτύου, συμπεριλαμβανομένων και των παραδρόμων, όπου θα μπορούν ενδεχομένως να ακολουθήσουν οι οδηγοί.

Με τις εκτιμήσεις των ειδικών, να κάνουν λόγο, πως όσοι θελήσουν να παραβούν τα περιοριστικά μέτρα τα οποία έχουν τεθεί σε εφαρμογή ώστε να βρεθούν στα χωριά τους, θα το τολμήσουν στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας και όχι στο τέλος της όπως γίνεται παραδοσιακά, ξεκίνησαν τα «μπλόκα» στο οδικό δίκτυο από χθες στις 18.00 το απόγευμα.

Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την αποτροπή των απείθαρχων ταξιδιωτών που θα επιχειρήσουν εν όψει Πάσχα να κινηθούν προς την επαρχία συμπεριλαμβάνει drones, ελικόπτερα, και όλο τον τεχνικό εξοπλισμό που έχει η Αστυνομία στη διάθεση της. Όλα αυτά όμως θα χρησιμοποιηθούν εφόσον κριθεί απαραίτητο και υπάρξει αυξημένη κίνηση.

Η αστυνομική παρουσία θα είναι έντονη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας (καθώς δεν αποκλείεται κάποιοι να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το σκοτάδι ώστε να βρεθούν στην επαρχία) σε κάθε οδικό δίκτυο και στις παρακαμπτηρίους.

Οι Αστυνομικοί θα ελέγχουν κάθε οδηγό ώστε να βεβαιώνονται ότι φέρει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πιστοποιούν την μετακίνηση του.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.