Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πήγε να αυτοκτονήσει από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας και σώθηκε

Η πτώση του του 60χρονου άνδρα έγινε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, σπάζοντας τα πίσω παράθυρά του, γεγονός που του έσωσε τη ζωή.

Απρόσμενη εξέλιξη είχε η απόπειρα αυτοκτονίας που πραγματοποίησε 60χρονος σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο του Κιλκίς.

Σύμφωνα το eidisis.gr, άνδρας 60 περίπου χρόνων αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τον 3ο όροφο οικοδομής, στο κέντρο της πόλης.

Η πτώση του έγινε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, σπάζοντας τα πίσω παράθυρά του, γεγονός που του έσωσε τη ζωή.

Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου νοσηλεύεται καλά στην υγεία του.ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.