Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κορονοϊός: Μέσα σε ένα μήνα έμειναν άνεργοι 308.000 άνθρωποι στη Γερμανία

Κατά 13,2% αυξήθηκε τον Απρίλιο ο αριθμός των ανέργων στη Γερμανία, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη αύξησή του σε διάστημα ενός μήνα από το 1991, εξαιτίας των επιπτώσεων της επιδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε σήμερα το γερμανικό υπουργείο Εργασίας.

Τον Απρίλιο καταγράφηκαν 308.000 νέοι άνεργοι σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, με τον συνολικό αριθμό των ανέργων στη Γερμανία να ανέρχεται σε 2.644.000 ανθρώπους και το ποσοστό ανεργίας σε 5,8% αναφέρει το Reuters, το οποίο επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στο μεταξύ 751.000 επιχειρήσεις ζήτησαν από 10,1 εκατομμύρια εργαζόμενους αναστολή της σύμβασης εργασίας τους τον Μάρτιο και τον Απρίλιο εξαιτίας της επιδημίας COVID-19, αριθμός τριπλάσιος σε σχέση με το σύνολο του 2009, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα δουν όντως τις συμβάσεις τους αναστέλλονται και θα καταλήξουν σε μερική ανεργία, όμως παρόλα αυτά πρόκειται για έναν αριθμό που δεν έχει καταγραφεί ποτέ τις τελευταίες δεκαετίες, με τις αιτήσεις να ξεπερνούν κατά πολύ αυτές της μεγάλης ύφεσης του 2008-2009» σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδιακή υπηρεσία εργασίας.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.