Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πώληση του πετρελαίου θέρμανσης και πέραν της 30ης Απριλίου εξετάζει η κυβέρνηση

Τροπολογία με την οποία θα επεκτείνει την περίοδο διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης που λήγει στις 30 Απριλίου θα φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση.

Η παράταση της διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης δρομολογείται προκειμένου τα νοικοκυριά να προμηθευτούν φθηνό πετρέλαιο και τα βενζινάδικα να έχουν αύξηση του τζίρου τους.

Η απώλεια εσόδων, εξαιτίας της αναιμικής κατανάλωσης, σε συνδυασμό με την υποχρεωτική αναστολή λειτουργίας της οικονομίας, φέρνει σε δύσκολη θέση βενζινοπώλες και μικρές εταιρείες εμπορίας που κινδυνεύουν ακόμη και με λουκέτο.

Οι πωλήσεις της αμόλυβδης είναι μειωμένες περί 65% σε σχέση με πέρυσι, ενώ αντίθετα άλμα κατά 95% καταγράφουν οι πωλήσεις πετρελαίου θέρμανσης, καθώς πολλά νοικοκυριά και επιχειρήσεις σπεύδουν να αποθεματοποιήσουν ποσότητες για τον χειμώνα, αφού η μέση τιμή του βρίσκεται στο 0,78 ευρώ το λίτρο.

Στην παρούσα κατάσταση ο προϋπολογισμός βάλλεται, αφού το lockdown παγώνει την κατανάλωση, άρα μειώνει τα έσοδα από τον ΦΠΑ και τον ειδικό φόρο κατανάλωσης.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.