Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Υγειονομικό υλικό και είδη ατομικής προστασίας παρέδωσε σήμερα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 424 ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας

Υγειονομικό υλικό και είδη ατομικής προστασίας παρέδωσε σήμερα στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρέδωσε φορτίο με 50.000 μάσκες, 100.000 γάντια, 1.000 αντισηπτικά, 160 συσκευασίες χλωρίνης των 4 lt και 900 τεμάχια χαρτικών καθαρισμού.Σε δηλώσεις του ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε: «Σήμερα παραδώσαμε υγειονομικό υλικό και είδη ατομικής προστασίας για τους γιατρούς και νοσηλευτές του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, αναγνωρίζοντας την τιτάνια προσπάθεια που γίνεται και σ’ αυτό το νοσηλευτικό ίδρυμα, με ειδική αποστολή την παροχή υπηρεσιών υγείας στους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα δεν ξεχνάμε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, που παρά την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση παραμένουν ο άγρυπνος φρουρός της πατρίδας μας, για να είμαστε και να νιώθουμε όλοι μας ασφαλείς. Θέλω να γνωρίζουν οι στρατιωτικοί μας, που εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα καθήκοντος, φρόντισαν να προστατεύσουν τα σύνορά μας, τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απέναντι στις προκλήσεις της Τουρκίας και να αποτρέψουν έναν ακόμη κίνδυνο, ότι είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα τους για να κάνουμε κι εμείς το χρέος μας απέναντί τους. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι εδώ διασφαλίζοντας ότι γιατροί, νοσηλευτές, στρατεύσιμοι και ένστολοι θα παραμείνουν ασφαλείς και υγιείς από την πανδημία του κορονοϊού».

Τον Περιφερειάρχη ευχαρίστησε ο Διευθυντής του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 424, Ταξίαρχος, Μιχάλης Ιωσηφίδης, που παρέλαβε και το φορτίο με το υγειονομικό υλικό και τα είδη ατομικής προστασίας για λογαριασμό του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.