Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σοκ στην Αχαΐα. Ανήλικοι προσπάθησαν να βιάσουν 42χρονη

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 42χρονη γυναίκα, στη Ροδοδάφνη Αχαΐας όταν κατευθυνόταν στο αυτοκίνητο της.

Ήταν περίπου επτά το απόγευμα, όταν δύο ανήλικοι, 15 και 16 ετών, την πλησίασαν, της μίλησαν χυδαία, και της έκαναν ανάλογες προτάσεις. Πρότειναν (απειλητικά) γενετήσιες πράξεις κάνοντας κινήσεις να της αποσπάσουν τα ρούχα της.

Ο ένας από τους δύο προχώρησε και σε άσεμνες χειρονομίες, της επέδειξε τα γεννητικά του όργανα και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά της.

Τελικα η γυναίκα με ψυχραιμία μπήκε στο αυτοκίνητο της και αποχώρησε από το σημείο ενημερώνοντας την αστυνομία.

Για τους δύο ανήλικους σχηματίστηκε δικογραφία ενώ συνελήφθη η μητέρα του ενός για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.