Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Θεσσαλονίκη: Στο πλευρό του 45χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του μητέρα και αδελφός

Υπό κράτηση τέθηκε ο 45χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του πατέρα του σε διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, που τυλίχθηκε στις φλόγες την Κυριακή του Πάσχα.

Μετά την απολογία του στην 5η Ειδική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης αποφασίστηκε η κράτησή του μέχρι να διενεργηθεί ψυχιατρική εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος έριξε εύφλεκτο υλικό στον 85χρονο πατέρα του, του έβαλε φωτιά και τράπηκε σε φυγή. Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη σε εξοχική κατοικία στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του δράστη, ο δράστης δεν είχε αντίληψη για το τι έκανε καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Όπως είπε η μητέρα του και ο αδερφός του, είναι στο πλευρό του ενώ προθυμοποιήθηκαν να βάλουν και ιδιώτη ψυχίατρο για να τον εξετάσει για μια δεύτερη γνώμη.

Ο 45χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και εμπρησμό από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος σε άνθρωπο.


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.